Profiel

Innovatieve, mooie haarverzorgingsproducten

DPHair BV is een importeur en distributeur van innovatieve haarverzorgingsmerken, waaronder Keratherapy, Agadir Argan Oil en THE SOAPPHARMACY.
Wij leveren de producten van deze merken en trainingen exclusief aan professionele salons in de Benelux.

In onze relatie met onze leveranciers/ fabrikanten en salons hechten wij veel waarde aan klantgerichtheid, kwalitatief hoogwaardige producten en eerlijk zaken doen.

  • In de praktijk betekent dit dat we onze producten uitvoerig testen, voordat we ze opnemen in het assortiment.

  • Voor alle commerciële en technische vragen, kunt u bij ons terecht. Wij staan u graag te woord en denken met u mee.

  • Salons kunnen tot 15.00 uur (telefonisch) bestellen en zij hebben de bestelling dan de volgende werkdag in huis. En we leveren met behulp van PostNL ook op zaterdag.

  • We bieden redelijke prijzen en werken niet met diverse kortingsschema's.

Divers team

DPHair bestaat uit een team van enthousiaste collegae met diverse achtergronden (binnen en buiten de kappersbranche en parfumerieën). Hierdoor hopen we onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
Heeft u feedback over het functioneren van ons team, dan nodigen we u uit dit te bespreken met Andre Spaanbroek, 035 5316161.

Contact

Indien u geïnteresseerd bent in een van de merken, die wij voeren, dan nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen.
Consumenten verwijzen we graag naar de websites van het betreffende merk. Hier kunt u met behulp van de salon zoeker/ store locator de Keratherapy-, Agadir - of THE SOAPPHARMACY salons bij u in de buurt vinden.

Vacatures

Wanneer onze bedrijfsvoering en waarden u aanspreken en u bent op zoek naar een interessante, uitdagende functie, lees dan meer over onze vacatures.